Ποιοί είμαστε

Επίσημος αντιπρόσωπος της Lazerlamps στην Ελλάδα.

Η εταιρία Gigaparts είναι επίσημος αντιπρόσωπος της Lazeralamps στην Ελλάδα. Βρίσκετε στο Ίλιον Αττικής, σε μια αποθήκη 550 τετραγωνικών μέτρων. Στην Gigaparts έχουμε ως κανόνα, να προσπαθούμε να δίνουμε στους πελάτες μας την καλύτερη δυνατή ποιότητα σε προσιτές τιμές, σε χρόνους παράδοσης και φυσικά στο να χτίζουμε συνεργασίες

Εάν επιθυμείτε και εσείς να γίνετε μεταπωλητής των προϊόντων Lazerlamps, επικοινωνήστε μαζί μας στο 6936000471 ή μέσω email στο [email protected] για να λάβετε προσφορά.

01

Γιατί να επιλέξετε την Lazerlamps

Ως κορυφαίος κατασκευαστής βοηθητικών φώτων οδήγησης αυτοκινήτου στο Ηνωμένο Βασίλειο, η επιχείρησή μας βασίζεται στις αρχές της παροχής τεχνολογίας παγκόσμιας κλάσης στους πελάτες μας, στους τομείς 4×4/Pick-Up, Road Tuning, Commercial Vehicle, Motorsport και Industrial.

02

Κορυφαία ποιότητα

Κορυφαίος κατασκευαστής στην κατηγορία του! Όλα τα προϊόντα Lazerlamps κατασκευάζονται στο Ηνωμένο Βασίλειο, με ιδιαίτερη προσοχή στην ποιότητα και στην διάθλαση του φωτός.

03

Κατασκευασμένα για να αντέχουν

Όλα τα προϊόντα καλύπτονται απο 5ετής εγγύηση (εξαιρούνται αυτά που είναι για βιομηχανική χρήση). Έτσι, απλα μπορείτε να εγκαταστήσετε τον προβολέα σας και να είστε ξέγνοιαστοι και απλά να απολαύσετε την οδηγική σας εμπειρία!

Αγοράστε την δική σας Lazerlamp Led μπαρα τώρα!

Led bars

Έτοιμες λύσεις

Αξεσουάρ